Atelier Tinichigerie Auto

Tinichigerie auto sector 3 EvE Auto Star SRL gasesti O echipă formată numai din profesioniști vă stă la dispoziție cu echipamente moderne, multa râbdare și profesionalism. Reparațiile care au loc asupra caroseriei mașinii dumneavoastră sunt realizate cu echipamente moderne pentru o calitate ridicată a lucrarilor oferite. Personalul nostru este experimentat și vă oferă cele mai bune soluții atât pentru îndreptarea elementelor de caroserie, cât și pentru orice fel de interveție necesară pe structura de rezistență a mașinii dumneavoastră.

Tinichigerie auto sector 3
Tinichigerie auto sector 3

Service-ul nostru auto din sector 3 bucuresti dispune de mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta la rece.

Este evitata folosirea sudurii. Solutia aleasa este cea a deformarii la rece, interventia relizandu-se cu ajutorul standului de redresat caroseri Blackhawk impreuna cu standul de masurare computerizata Shark. In plus restul echipamentelor adiacente sunt produse de catre Blackhawk si Beta, doua nume consacrate in domeniul auto.

In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon sector 3, acesta avand avantajul ca nu incalzeste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat.

tinichigerie auto bucuresti Tinichigerie bucuresti

reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu adecvat si cu o dotare corespunzatoare. Atelierul de tinichigerie dispune de toate mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta. Pentru a evita pe cat posibil folosirea sudurii, solutia aleasa este aceea a deformarilor la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale.

Atelierul de tinichigerie auto SECTOR 3 al sevice-ului EVE AUTO STAR este dotat cu banc computerizat de centrat si redresat caroserii bazat pe tehnologie de masurare de ultima generatie care prin verificarea cu dimensiunile exacte furnizate de producatorii de autovehicule ne permite masurarea si reparararea structurilor de rezistenta pentru orice autovehicul rutier.

Introducerea bancului computerizat in activitatile de tinichigerie reduce abaterile de forma ale elementelor evitand astfel suprapuneri (usile nu se mai inchid corect, chederele sunt fortate etc), elemente inestetice.

Sistemul electronic de masura al bancului computerizat ne da posibilitatea de a prezenta clientilor si companiilor de asigurari rapoartele despre starea vehiculului inainte de reparatie si dupa reparatie.

Criblura de pe drumurile publice creeaza mari neplaceri conducatorilor auto, producand fisuri la parbrize si faruri. Pentru cei care detin o polita de asigurare auto, inlocuirea unui geam auto indiferent ca este parbriz, luneta sau geamuri laterale va fi facuta fara nici o cheltuiala din buzunarul propriu.

Grindina este un alt factor care prejudiciaza aspectul si forma caroseriei unei masini. Oferim servicii de tinichigerie PDR (Paintless Dent Repair) care includ indreptari si remedieri ale caroseriei fara revopsire daca aceasta nu este necesara. Pentru situatiile in care redobandirea aspectului initial al culorii caroseriei este indispensabila, transmitem catre Departamentul de Vopsitorie solicitarea de revopsire. Lucrarile pot fi realizate pe baza unei polite CASCO in care este inclus acest risc, cu decontare directa de la asigurator.

Printre obiectele de activitate este si montarea accesoriilor auto care nu sunt incluse in pachetul stanadard livrat de producator: sistemul de asistenta la parcare, xenon si alte accesorii auto.

Pentru oferta de pret Personalizata!