Schimbare kit ambreiaj multimarca

Schimbare kit ambreiaj multimarca bucuresti Sector 3bImportanta schimbarii kit-ului de ambreiaj in timp util!!

De fiecare data cand aveti de a face cu imprejurari neprevazute in timp ce va aflati la volan, viata dumneavoastra depinde intr-o mare masura de capacitatea de raspuns a masinii pe care o conduceti. Astfel, pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic, este extrem de important ca automobilul sa functioneze perfect. In acest sens, EVE Auto Star Service va pune la dispozitie servicii profesionale pentru inlocuirea kit-ului de ambreiaj, la preturi fara concurenta.

In ce situatii este necesara manopera de schimbare a ambreiajului?

Desi multi soferi au tendinta de a verifica starea de functionare a ambreiajului doar dupa 100.000 km parcursi, specialistii nostri va recomanda sa faceti acest lucru inca de la primele semne de uzura. De asemenea, in ceea ce priveste manopera de inlocuire a ambreiajului, aceasta este indicata in urmatoarele situatii:

  • Daca autovehiculul nu va permite sa accelerati la capacitatea obisnuita, intrucat este posibil ca discul de ambreiaj sa patineze;
  • In cazul in care resimtiti o vibratie in pedala, acest lucru insemnand ca rulmentul de presiune este uzat;
  • Atunci cand treptele de viteza se schimba foarte greu, pentru ca intr-o astfel de situatie ambreiajul nu mai decupleaza complet.

Drept urmare, daca va confruntati cu una dintre aceste probleme in timp ce conduceti, nu ezitati sa faceti o programare la service-ul nostru, pentru a beneficia de cele mai bune servicii de schimbare a kit-ului de ambreiaj. Nu riscati atunci cand vine vorba despre siguranta dumneavoastra si apelati cu incredere la Revizie Auto Service!