Despre noi

Suntem o echipa tanara care este oricand gata sa faca fata oricarei provocari in ceea ce priveste reparatia oricarui automobil cu probleme. Cei trei owneri ai acestui service sunt pasionati de masini 100%, cat si de modul in care acestea sunt intretinute si reparate.

EvE Auto Star S.R.L. este un service auto localizat in zona Lunca Corbului nr 2 Bucuresti Sector 3 ce are ca principal obiectiv de activitate intretinerea si reparatia de automobile multimarca. Garantam calitate, servicii de top si incredere la preturi competitive, fara facturi umflate sau servicii adaugate, de care nu aveti nevoie. Reparam toata gama de automobile si asiguram piese OE sau OEM, in functie de cerintele clientului.

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este aceea de a asigura clientilor nostri o calitate ireprosabila asupra reparatiilor efectuate cat si preturi corecte pentru ambele parti implicate, precum si un mediu prietenos astfel incat experienta sa fie una desavarsita.

Viziunea noastra

Ne punem in pielea clientilor si stim cat de important este sa plecam de la orice service auto cu problema autoturismului rezolvata. Petreceti mult timp in autoturism iar pentru noi functionarea ireprosabila a acestuia reprezinta o prioritate

Valorile noastre

  • Munca in echipa cu incredere si respect
  • Curatenie in service
  • Toti clientii nostri sunt importanti
  • Pasiune pentru reparatii auto
  • Contact Rapid  0769 208 665