Polish Auto

Ofer servicii profesionale de polish auto polish profesional elemente caroserie auto, detailing auto , vopsire pe zone , retusuri auto , polish și protecție faruri.

Remediem absolut orice problemă de design exterior , zgârieturi lacvopsea mătuităpolish farurivopsitorie auto..

Despre polish auto profesional

Polish Auto

Vrei sa aduci mașina la un atelier de polish auto asta înseamnă în primul rând să-i protejezi vopseaua. Cu toții detestăm zgârieturile ascunse în jurul mânerelor ușii cauzate de unghii, inele sau chei. Deși majoritatea șoferilor preferă să remedieze aceste mici defecte folosind soluții de polishare auto din comerț, noi recomandăm ca aceste operațiuni să fie făcute de profesionisti, într-un atelier special, cu soluții profesionale, pentru a avea garanția unei lucrări de calitate.

Realizam servicii profesionale de polish auto profesional, cu produse marca 3M, cu preturi incepand de la 100 lei per element

este o actiune in urma careia se lustruieste suprafata lacului.Lustruirea se realizeaza cu subsante profesionale marca 3M, abrazive si nonabrazive.Substantele au rolul de a indeparta defectele si zgarieturile prin actiunea acestora asupra lacului.