Ediția din 2021 a Salonului Auto București & Accesorii s-a deschis oficial

Pavilionul B2 din Romexpo te așteaptă cu ultimele noutăți din lumea auto și a tehnologiilor conexe. Ediția din 2021 a Salonului Auto București & Accesorii poate fi vizitată între 7 și 17 octombrie.

Deschiderea oficială a avut loc în prezența în prezența domnilor Dan Vîlceanu – Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Andrei Baciu – Secretar de Stat în Ministerul Sănătății, Ion Vasile – Vicepreședinte Administrația Fondului de Mediu, Cristian Bucur – Șef Departament Omologări Individuale din cadrul Registrului Auto Român precum și alte oficialități și membri ai instituțiilor partenere. Discuția principală s-a referit la oportunitățile pe care le reprezintă SAB 2021 pentru piața auto și de accesorii auto din România și totodată, cum pune bazele revenirii la normalitate chiar și în condițiile incerte ale pandemiei.

Cei care sunt în căutarea unui autoturism vor găsi expuse cele mai noi modele are brandurilor BMW, Citroën, Honda, Kia, Isuzu, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Ssang Yong, Suzuki, Toyota și Tesla. Ediția din acest an dispune de o zonă dedicată pasionaților de biciclete, motociclete și ATV-uri. Apropo de ATV, compania ATH Moto va oferi marele premiu al acestei ediții, un quad bike 4×4 de ultimă generație.