Ce salariu are, de fapt, un mecanic auto in bucuresti

Cu toate ca vanzarile de automobile nu mai sunt ca altadata, mecanicii auto sunt printre cei mai importanti angajati ai unei reprezentante auto. Asa ca, salariul acestora este pe masura pentru ca acestia au grija ca masinile clientilor sa aiba revizia facuta sau sa fie reparate in cel mai scurt timp.

Iata ce salariu are un mecanic auto la o reprezentanta Audi, Mercedes-Benz sau BMW. De ce sunt acestia extrem de important pentru un business si ce trebuie sa faci pentru a te angaja ca mecanic auto.

ce salariu are un mecanic ?

Care sunt cerintele pentru a te angaja ca mecanic auto?

Ei bine, pentru a te angaja ca mecanic auto la o reprezentanta trebuie sa fii pregatit pentru asta

Cerintele pentru a te angaja ca mecanic auto:

– Recent absolvent sau in curs de absolvire a unei scoli tehnice cu profil auto (liceu sau scoala profesionala)
– Responsabil si cu spirit de echipa
– Dorinta de dezvoltare profesionala si acumulare de noi cunostinte

Totusi, nu vei deveni imediat mecanic auto pentru ca reprezentantele auto au programe de pregatire care pot dura pana la 9 luni si includ si vizite in Germania, pentru a intelege cel mai bine in ce consta munca ta.

Pregatirea este continua si asigura posibilitatea angajatilor de a fi avansati in pozitii superioare in cadrul organizatiei in care va lucra.

Ce pret are un curs pentru mecanici specializati in reparatiile modelelor BMW?

Exista si scoli, ca de exemplu bForce, care ofera cursuri de calificare profesionale pentru cei ce vor sa se specializeze in reparatiile modelelor BMW.

Iata cum este structurat un curs:

– Parte teoretica generala, de predare, unde viitorii mecanici invata notiuni ce tin de constructia si functionarea ansamblelor de piese aferente oricarui model de autovehicul rutier
– Partea aplicativa, de executie, unde cursantul va pune in practica notiunile pe care si le-a insusit la cursurile de teorie. Partea practica se va sustine, bineinteles, doar pe autoturisme marca BMW si va oferi cursantilor sansa de a invata toate etapele si procedurile necesare pentru a efectua o reparatie de calitate.
– Cel mai important este ca acest curs de calificare profesionala este autorizat de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, dar si de Ministerul Educatiei Nationale
– Diploma pe care cursantii o vor primi, se va elibera in baza O.G. nr. 129/2000
– Este de mentionat faptul ca acest curs nu este afiliat sau sustinut de entitati ce apartin BMW Group

Asadar, cei ce vor sa apeleze la o scoala de mecanici cu specializare in reparatii BMW, trebuie sa stii ca un curs are pretul de 2.200 lei.

Cat castiga un mecanic auto la o reprezentanța Audi, Mercedes-Benz sau BMW?

Si ca sa raspundem la intrebarea de la inceputul acestui articol, adica ce salariu are un mecanic auto la o reprezentanta Audi, Mercedes-Benz sau BMW, am contactat persoanele care pentru respectivele marci auto

Un mecanic Audi, Mercedes-Benz sau BMW ajunge sa castige in medie, 1.000 de euro, insa salariul poate creste mai mult in functie de vechimea acestuia si de specializarea pe care o are.

.