Atelier Vopsitorie Auto

Atelierul nostru de vopsitorie din sector 3 bucuresti folosește cele mai modern materiale și vopsele de înaltă calitate. Astfel, putem obține orice culoare dorită de către client. Serviciile noastre includ retușuri, polish auto, cosmetizare auto și vopsit complet realizate cu grijă în cabine de vopsit moderne pentru o calitate superioară a lucrării. Toate lucrările efectuate sunt executate în spații speciale destinate pentru servicii complete de vopsitorie. 

Vopsitorie Auto Bucuresti Sector 3

vopsitorie auto

Servicii profesionale de vopsitorie auto din sectorul 3 bucuresti . Retusuri, polish auto, vopsit complet, cosmetizare auto. Utilizam cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii de vopsitorie auto sector 3.

Operatiuni de vopsitorie auto: Sector 3
– uscarea chitului si fullerului cu ajutorul lampilor cu infrarosii;
– filtrarea aerului uscat utilizat in cabina de vopsit;
– izolarea integrala a autovehiculului in timpul derularii procesului de vopsire, indiferent de numarul elementelor vopsite;

vopsitorie auto 2

Pregatirea autovehiculului pentru vopsire in sector 3 se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si al mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea procesului de vopsire. Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller.

Atelierul este dotat cu trei standuri (Standox, Spies Hecker, Du Pont) de preparare a vopselurilor pe baza de apa, toti specialistii nostri in vopsit detinand atestate de calificare de la furnizorii de mai sus. Si in acest caz experienta multimarca este de un real folos tinand cont ca fiecare producator auto are retete proprii de culoare.

vopsitorie auto

Avantaje:
– uscare rapida si in profunzime;
– evitarea depunerii de impuritati si/sau particule de apa pe suprafetele vopsite;

Vopsitorie auto sector 3 / Vopsitorie auto cabina de vopsit sector 3